.


L’Atlètic continua en ratxa i guanya a Segur de Calafell !!!

Masculí de 3a Catalana: Segur 0 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2

Brillant victòria blava en un dels camps més complicats de la categoria. Els homes de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet han fet un gran partit i han aconseguit sumar els 3 punts després d’un partit molt intens i emocionant.

A la primera part els vallencs han controlat la situació i han estat superiors a l’equip local. La primera oportunitat del matx l’ha tingut Oscar Ferraz en el minut 10 però el porter local ha aconseguit desviar la pilota. Els de l’Alt Camp s’han avançat en el minut 35 gràcies a una jugada iniciada per Albert Ruiz al mig del camp, continuada per David Rovira i finalitzada per Jerson Montaño que, amb l’ajuda d’un defensa, ha superat la sortida del porter.

La segona part ha estat un festival ofensiu d’ambdós conjunts. La veritat és que si les davanteres haguessin estat encertades el resultat final hagués pogut ser de 2 a 6 perfectament. En els primers minuts del segon temps Oscar Ferraz ha tingut fins a 3 oportunitats molt clares per marcar però no ha tingut la sort necessaria per perforar la porteria penedessenca.

El Segur per la seva part també ha tingut les seves opcions però quan ha aconseguit superar la bona defensa vallenca s’ha trobat amb un José Antonio Jiménez molt inspirat que ha pogut aturar totes les temptatives locals.

Els minuts anaven passant i el bon joc de l’Atlètic no tenia el premi d’un segon gol per sentenciar el matx. Ferraz, Torres i Ruiz no trobaven el camí del gol i això donava ales al Segur per continuar somniant amb la remontada.

Afortunadament en el segon minut del temps de descompte Enric Torres aconseguia entrar pel centre de la defensa i podia marcar el 0 a 2 definitiu. La cinquena victòria en els darrers sis partits era una realitat !!!

Per l’Atlètic han jugat Jose, Denis, Aitor, Serret, Gómez, Ruiz, Ruben, Jerson (Ricardo), Rovira (Richi), Oscar (Ramírez) i Izquierdo (Torres).

Altres resultats del dissabte 31 de març:

1r equip femení: At. Valls Alt Camp Alumini 3 – Icomar de Tarragona 2

Infantil-Aleví Femení A: Atlètic de Valls 0 – Tancat del Vendrell 14

Infantil-Aleví Femení B: Atlètic de Valls 1 – Gimnàstic Manresa 9

El partit dels Veterans del Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó s’ha ajornat

Molt bona Setmana Santa A tothom !!!

 

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment